Bijzondere vakantiehuizen

BIJZONDERE VAKANTIEHUIZEN

Er even lekker tussenuit, genieten van rust en de ruimte, maar ook leuke activiteiten doen. Dat is wat je van onze bijzondere vakantiehuizen kunt verwachten. De bijzondere vakantiehuizen bieden een prachtig uitzicht over het heuvelland in Zuid-Limburg en ook nog eens lekker veel ruimte en luxe. Diverse badkamers en slaapkamers, ruime moderne keukens waar gezellig met elkaar gekookt kan worden, een uitgebreid terras waar genoten kan worden van een barbecue of een avondborrel, het kan allemaal. In de directe omgeving kun je prachtige wandelingen en fietstochten te maken, maar je kunt ook heerlijke steden als Aken, Maastricht of Luik bezoeken.

Bijzondere vakantiehuizen in Zuid-Limburg

We bieden twee bijzondere vakantiehuizen genaamd ‘La Colline’ en ‘Iets Moois’. La Colline heeft plaats voor 14 personen en Iets Moois voor 39 personen. Het is ook mogelijk om de huizen samen te huren, ideaal voor grote groepen, maar ook heel fijn als je van licht en ruimte houdt. De bijzondere vakantiehuizen zijn zeer comfortabel en hebben veel badkamers en slaapkamers voor een optimale privacy.
De bijzondere vakantiehuizen zijn eigentijds en kleurrijk ingericht en hebben een heerlijke tuin met weide (5 hectare), waar genoten kan worden van het schitterende uitzicht op de heuvels (achterzijde) en bossen (voorzijde). Kinderen kunnen hier ook heerlijk en spelen en veilig op avontuur gaan op eigen land. Ze hoeven zich geen moment te vervelen, want er is genoeg te beleven!

Informatie bijzondere vakantiehuizen

Voor meer informatie over onze twee bijzondere vakantiehuizen kun je contactmet ons opnemen. Wij informeren je graag over de mogelijkheden en geven graag antwoord op je vragen. We zien er naar uit om je een fantastische vakantie te bezorgen.

Kom genieten van vergaderen

Meer weten over La Colline:

Meer weten over Iets Moois: