Groepshuis huren


Groepshuis huren

Wil je een groepshuis huren? Dan ben je hier aan het goede adres! In de heuvels van Zuid-Limburg staan twee fantastische groepshuizen. De vakantiewoningen zijn geschikt voor grote groepen, ze zijn namelijk apart maar ook samen te boeken. Een perfecte accommodatie voor families, kinderen en zakelijke groepen, maar niet voor (jongeren)groepen die willen komen feesten. Tijdens de realisatie van de groepshuizen hebben we zoveel mogelijk rekening gehouden met privacy en het creëren van een ‘thuisgevoel’. De inrichting is kleurrijk, origineel en luxe. Hiermee onderscheiden we ons van de meeste groepshuizen. Ons doel is om je een bijzondere groepsvakantie te laten beleven, in de bijzondere omgeving van Zuid-Limburg. Een gouden combinatie van natuur, cultuur, bourgondisch leven en comfort!

De twee groepshuizen hebben we de namen Groepshuis huren Iets Moois en Groepshuis huren La Colline gegeven. In Iets Moois is er plaats voor 39 personen en in La Colline is er plaats voor 14 personen. Wil je beide huizen als Groot groepshuis huren huren? Dat is de ideale oplossing voor een grote groep of om twee families gezamenlijk vakantie te laten vieren. In de groepshuizen heb je veel privacy en ruimte, in totaal zijn er namelijk 19 slaapkamers, 17 badkamers, 2 keukens en 2 grote leefruimtes. De vakantiewoningen hebben veel ramen en bieden dus veel licht en een weergaloos uitzicht!

Voor een speciale gelegenheid een groepshuis huren

Sommige gelegenheden verdienen iets speciaals! Voor het vieren van een huwelijksdag van opa en oma bijvoorbeeld kun je met de hele familie een luxe groepshuis huren. Bij ons breng je met elkaar een paar gezellige dagen door in een hele bijzondere omgeving. De groepswoningen zijn eigentijds en luxe ingericht. Compleet met een grote tuin met terras en weide. De volwassenen genieten van het mooie weidse uitzicht en de kinderen vermaken zich met verstoppertje spelen en balspelletjes! Goed idee toch, om voor deze gelegenheid een groepshuis te huren?

Ook voor zakelijke bijeenkomsten zijn Groepshuis huren La Colline en Groepshuis huren Iets Moois geschikt. Je kunt een groepshuis prima huren voor een meerdaagse meeting. Vergaderen en overnachten in een inspirerende omgeving. We beschikken over ruime parkeergelegenheid en zijn makkelijk te bereiken. Er zijn verschillende invullingen te geven aan het verblijf in onze groepshuizen, je kunt hier kookworkshops, wijnproeverijen en yogaweekenden organiseren. Wij helpen desgewenst met de invulling en het programma!

Informatie groepshuis huren

Ben je benieuwd naar welke ideeën wij nog meer hebben over de invulling van je verblijf. Of wil je informatie over de beschikbaarheid en de kosten voor een groepshuis huren? Neem dan even contact met ons op. We zijn je graag van dienst!

 
 
 

Klanten vonden ons via: vergaderen en overnachten, vergaderen Limburg, bijzondere vakantiehuizen, grote vakantiewoningen Nederland, luxe villa huren Nederland, luxe vakantiehuizen Limburg, luxe vakantiebestemmingen, bijzondere vakantiewoningen Nederland, vakantiewoning grote groepen, grote vakantiehuizen Nederland, luxe vakantie in Nederland