Grote vakantiewoningen Nederland


Grote en bijzondere vakantiewoningen in Nederland

Als je met een grote groep op pad wilt voor een luxe weekendje weg, een zakelijk uitje of iets anders, dan kan het erg lastig zijn om een geschikte accommodatie te vinden. Grote vakantiewoningen in Nederland voor gezelschappen met tientallen personen zijn niet zo gemakkelijk te vinden en al helemaal niet in het segment luxe design.

Het is goed dat je op onze website terecht bent gekomen, want je hebt gevonden wat je zoekt. Je kunt bij ons La Colline en/of Iets Moois huren, twee bijzondere vakantiewoningen in Nederland. Beide vakantiehuizen zijn comfortabel, sfeervol en met oog voor design en detail ingericht, zodat je optimaal zult genieten van deze bijzondere vakantiewoningen die je nergens anders in Nederland aantreft.

Bijzondere vakantiehuizen die je nergens anders ziet

La Colline en Iets Moois zijn grote vakantiehuizen met een speelse en stijlvolle inrichting. Beide grote vakantiehuizen zijn vol kleur en inspirerende details. Zo heeft La Colline een glazen achterwand van maar liefst 26 meter lang, het uitzicht is alle seizoenen spectaculair. Ook Iets Moois heeft overal grote ramen en biedt rondom een betoverende ruimtelijke ervaring. Ook daardoor zijn de twee grote vakantiehuizen anders dan elk ander groot vakantiehuis in Nederland.

La Colline heeft 5 slaapkamers en 4 badkamers. Het grote vakantiehuis Iets Moois is een vakantiehuis met 13 badkamers en 14 slaapkamers. Ook bij dit grote vakantiehuis is het uitzicht magnifiek en het interieur sfeervol en eigentijds, waardoor je echt beleeft dat je in een bijzondere vakantiewoning verblijft. Je treft weinig bijzondere vakantiewoningen in Nederland van dit kaliber aan, zodat we erop vertrouwen dat je heel blij zult zijn tijdens een verblijf in La Colline en/of Iets Moois.

Huur beide grote vakantiewoningen

Met de mogelijkheid om La Colline en Iets Moois tegelijkertijd te huren heb je niet alleen twee bijzondere vakantiewoningen in Nederland voor je vakantie, het is tevens een ideale locatie voor grote gezelschappen. Als je een generatieweekend wilt organiseren of met je bedrijf of vereniging er even tussenuit wilt, dan zijn beide bijzondere vakantiehuizen gecombineerd een uitstekende locatie met maar liefst 19 slaapkamers, 17 badkamers, 2 keukens en 2 grote leefruimten.

Beide grote vakantiewoningen in Nederland zijn ruim opgezet en ze bieden ieder veel privacy.

De prachtige buitenruimte om de grote vakantiewoningen heen heeft enorm veel plek voor grote gezelschappen. Niet alleen om te genieten van de rust en de omgeving, maar ook om gezellig te barbecueën of lekker (sportief) te spelen. De mogelijkheden zijn onbegrensd bij onze bijzondere vakantiewoningen in Nederland.