Grote vakantiehuizen Nederland


Wil je een weekendje weg of misschien wel wat langer? Is het tijd voor een welverdiende break in je drukke leven? In onze grote vakantiehuizen in Nederland kom je helemaal tot rust. Perfect geschikt voor die welverdiende break! In onze grote vakantiehuizen kun je met familie of vrienden een gezellige vakantie vieren. Omdat de vakantiehuizen lekker ruim zijn, zit je niet op elkaars lip en heb je alle ruimte om je even terug te trekken. De vakantiehuizen liggen in Nederland in het prachtige heuvellandschap van Zuid-Limburg. Hier kun je eindeloos wandelen in de natuur, cultuur snuiven en gezellige dorpjes bezoeken. Een omgeving met eindeloos veel mogelijkheden. Je waant je in het bourgondische buitenland, maar hoeft hier niet ver voor te rijden. Ideaal voor gezinnen met kleine kinderen! En niet alleen qua reisafstand. In de grote buitenspeelruimtes kunnen de kinderen hun geluk niet op. Ze zullen zich hier gegarandeerd uren kunnen vermaken.

Twee grote vakantiehuizen Nederland combineren

We hebben voor jou twee grote vakantiehuizen in Nederland beschikbaar. Je kunt ze apart huren, maar ook samen. Op die manier creƫer je een mooie grote accommodatie voor in totaal wel 53 personen! Je beschikt dan met de hele groep in totaal over 19 slaapkamers, 17 badkamers, 2 keukens en 2 grote leefruimten. Ideaal als je een keer met de hele familie in een groot vakantiehuis in eigen land wilt verblijven. De huizen zijn te huur voor een weekend, midweek, week of langer. Ook voor grote zakelijke groepen zijn de grote vakantiehuizen erg geschikt. De huizen zijn ruim opgezet en bij de indeling hebben we veel rekening gehouden met privacy. Vakantiehuis La Colline biedt plaats voor 14 personen en Iets Moois voor 39 personen.

De twee grote vakantiehuizen in Nederland bieden alle comfort en privacy. Het uitzicht over de Limburgse heuvels is fantastisch, de vertrekken heerlijk ruim en de inrichting luxe en eigentijds. Kortom, het is hier echt genieten!

Informatie over onze grote vakantiewoningen in Nederland

Kom genieten in Zuid-Limburg! Reserveer direct een van de twee grote vakantiewoningen in Nederland: La Colline of Iets Moois. Of allebei natuurlijk! Wil je graag met ons overleggen wat de mogelijkheden zijn en of beide huizen tegelijk beschikbaar zijn? Neem dan gerust contact op, we staan je graag te woord.

 
 
 

Klanten vonden ons via: vergaderen en overnachten, vergaderen Limburg, bijzondere vakantiehuizen, grote vakantiewoningen Nederland, luxe villa huren Nederland, luxe vakantiehuizen Limburg, luxe vakantiebestemmingen, bijzondere vakantiewoningen Nederland, vakantiewoning grote groepen, groepshuis huren, luxe vakantie in Nederland