Grote vakantiewoningen Nederland

Een unieke locatie waar je lekker een paar dagen kunt ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en kunt genieten van de dingen die je helemaal blij maken. Dat kan in onze grote vakantiewoningen in Nederland! In onze grote vakantiewoningen kun je gezellig samen zijn en heb je toch alle ruimte om je eigen gang te gaan. Overdag kun je er lekker op uittrekken en de prachtige omgeving ontdekken en ’s avonds samen koken, borrelen en spelletjes doen. Een ideale combinatie!

Onze grote vakantiewoningen in Nederland bieden hebben een weergaloos uitzicht over de heuvels van Zuid-Limburg en je kunt er heerlijk genieten van de schoonheid van de natuur. Maar in de directe omgeving is ook van alles te doen. Licht, ruimte, rust,luxe, schoonheid, ontspanning, privacy, genieten … het kan allemaal in onze grote vakantiewoningen in Nederland.

Genieten in grote vakantiewoningen in Nederland

We bieden twee grote vakantiewoningen in Nederland. La Colline biedt plaats aan 14 personen en Iets Moois biedt plaats aan 39 personen. Deze twee huizen liggen naast elkaar en ze zijn samen of apart te huren. Met de vele comfortabele slaapkamers en badkamers, prachtige terrassen en grote leefruimten heb je hier de basis om te genieten van een welverdiende vakantie. Deze grote vakantiewoningen in Nederland zijn echt dé ideale plek in een Bourgondisch stukje ‘buitenland’ maar dat eigenlijk enorm dichtbij is!

De grote vakantiewoningen in Nederland zijn heel geschikt voor groepen met een uiteenlopende samenstelling in leeftijd. Jong en oud kan zich hier op zijn eigen manier en met elkaar vermaken. ook de allerkleinsten zullen de tijd van hun leven beleven op deze prachtige plek in Zuid-Limburg. Of je nu een familieweekend, bedrijfsuitje, trouwdag of gewoon even weg wilt, de grote vakantiewoningen staan voor je klaar.

Informatie over onze grote vakantiewoningen in Nederland

Reserveer direct onze grote vakantiewoningen in Nederland en kom genieten op deze prachtige locatie. Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden of heb je vragen? Neem dan contact met ons op, wij staan graag voor je klaar!

 

 

 

 

Klanten vonden ons via: vergaderen en overnachten, vergaderen Limburg, bijzondere vakantiehuizen, luxe villa huren Nederland, luxe vakantiehuizen Limburg, luxe vakantiebestemmingen, bijzondere vakantiewoningen Nederland, vakantiehuis grote groepen

Vakantiehuis Iets Moois (39 p.)