Iets Moois XL (53 p.)

Comfort, privacy en schoonheid voor grotere groepen

Middenin paradijselijk heuvelland, vlakbij het Drielandenpunt, ligt de super de luxe 53-persoons vakantiewoning IETS MOOIS XL. Eigenlijk zijn het twee fascinerende vakantiewoningen: ‘Iets Moois’ (39-persoons) en ‘La Colline’ (14-persoons), die naast elkaar liggen en die je samen kunt boeken als één grote comfortabele locatie met veel fijne buitenruimte en spectaculaire uitzichten over de heuvels.

Door onze twee vakantiehuizen gecombineerd te boeken krijg je de beschikking over 19 slaapkamers, 17 badkamers, twee grote leefruimten met keuken en een intieme van airco voorziene loungeruimte. En bovendien een immense tuin met heerlijke terrassen.

Het hart van IETS MOOIS XL wordt gevormd door een grote open keuken met kookeiland en een leefruimte van 100 m2 waar het hele gezelschap tegelijk aan tafel kan. Net als overal in IETS MOOIS XL heb je ook hier een weergaloos uitzicht dat gasten altijd weer verbaast en verrast. Deze mooie keuken is goed doordacht en dusdanig goed ingericht dat je hier niet alleen een lekkere pasta kunt klaarmaken, maar ook een uitgebreid diner kunt bereiden voor 53 personen. Het kookeiland met drie inductie kookplaten (totaal 12 warmtebronnen) staat vrij in het midden van de keuken.

Na het eten kan het gezelschap hier blijven napraten, maar er zijn nog veel meer verrassende ruimtes waar in kleinere groepen genoten kan worden van de sfeer, het uitzicht en elkaar. De tweede leefruimte (90 m2) kan bijvoorbeeld heel goed fungeren als ruimte waar cursussen worden gegeven of andere activiteiten plaatsvinden. En dan is er nog de intieme loungekamer met airco en open haard waar genoten kan worden van tv/dvd op een groot flat screen.

Overal in IETS MOOIS XL is sprake van een eigentijdse vloer van gevlinderd beton die verwarmd wordt door aardwarmte en ’s zomers fungeert als ecologische koeling. Deze sobere vloer staat in mooi contrast met het speelse interieur: stijlvol, inspirerend, kleurrijk en de perfecte combinatie van modern design & brocante. Bijna alle slaapkamers zijn voorzien van 1-persoons boxspringbedden in frisse kleuren en 17 slaapkamers hebben een eigen badkamer met toilet.

IETS MOOIS XL is een inspirerende plek voor grotere groepen die comfort, privacy en schoonheid op prijs stellen. Samen met vrienden, collega’s of familie kun je hier genieten van de inspirerende huizen, de tuinen, de terrassen, de speeltuin, de authentieke Argentijnse barbecue, de romantische vuurstookplaats en nog veel meer. Kinderen kunnen hier heerlijk spelen en veilig op avontuur gaan.

IETS MOOIS XL is ook een originele plek voor ontspannen vergaderingen, teambuildings en trainingen, of voor een yogaweekeinde of -midweek, meditaties of retraites. Of voor kookworkshops, wijnproeverijen en andere culinaire activiteiten.

IETS MOOIS XL is een inspiratieplek die uitnodigt tot samen ’thuis blijven’, maar het is ook het ideale vertrekpunt voor allerlei activiteiten voor jong en oud. Van wandelen, fietsen of mountainbiken tot cultuur snuiven in Aken (10 minuten), Maastricht (45 minuten) of Luik (40 minuten).

De Drielandenstreek staat bekend als Gastro-Euregio en kent vele leuke restaurants, ook in de directe omgeving van IETS MOOIS XL. Of wil je liever ‘thuis’ genieten van al die heerlijke streekproducten en (locale) wijnen? Of van een originele barbecue? We brengen je graag in contact met onze huiscateraar die je desgewenst van ontbijt tot en met diner culinair kan verzorgen.

En zoek je nog leuke (teambuilding) activiteiten? Wij denken graag met je mee, want er is hier in de buurt van alles te doen en te beleven!

De indelingen van Iets Moois en La Colline vind je hier: Plattegrond Iets Moois en Plattegrond La Colline

IETS MOOIS XL is niet geschikt voor (jongeren)groepen die een doldriest feest willen vieren.

 
 
 

Klanten vonden ons via: vergaderen en overnachten, vergaderen Limburg, bijzondere vakantiehuizen, grote vakantiewoningen Nederland, luxe villa huren Nederland, luxe vakantiehuizen Limburg, luxe vakantiebestemmingen, bijzondere vakantiewoningen Nederland, vakantiehuis grote groepen

Samen genieten van Iets Moois XL

Meer weten over La Colline:

Meer weten over Iets Moois: