Iets Moois XXS (4 – 10 p.)

De schoonheid van vakantiehuis Iets Moois XXS (4-10 p)

 

Aangezien we voorlopig een gezin + knuffelcontact mogen ontvangen hebben we Iets Moois XXS in het leven geroepen. Om ook aan kleinere gezelschappen de mogelijkheid te bieden om in deze prachtige en comfortabele locatie te verblijven.
In feite betekent dit dat u de volledige leefruimte, keuken (en uiteraard de prachtige tuin) ter beschikking heeft en gebruik mag maken van 5 slaapkamers en 5 badkamers. Geniet met uw gezin  van de rust en ruimte die deze prachtige plek te bieden heeft!

Vakantiehuis Iets Moois bevindt zich aan de kopse kant van een voormalige boerenhoeve uit begin 20ste eeuw. De boerenhoeve droeg de naam ‘Gut Linde’, genoemd naar de reusachtige eeuwenoude lindeboom die op het 9 hectare grote domein rondom Iets Moois staat.

In 2009 was de plek waar nu Iets Moois staat niet meer dan een lege bouwkavel. De toenmalige eigenaren waren direct geraakt door de schoonheid van de plek en begonnen met de bouw van een supergrote witte woning. In april 2014 vond deze zijn definitieve bestemming in het grote vakantiehuis Iets Moois: een luxe design vakantiehuis met veel comfort. En bovendien eco-vriendelijk dankzij het aardwarmtesysteem (vloerverwarming), dat ‘s zomers dienst doet als koeling.

Het hart van Iets Moois wordt gevormd door de grote lichte leefruimte met een grandioos uitzicht dat gasten altijd weer verbaast en verrast. In elk seizoen kun je hiervan genieten: binnen achter het glas of buiten op het terras. In Iets Moois XXS beschik je over 5 slaapkamers en 5 badkamers.

Welkom in Iets Moois XXS

Je komt Iets Moois binnen in de grote lichte hal: het open trappenhuis loopt door vanuit het souterrain tot aan de tweede etage. De grote raampartij en de hoogte geven meteen een heel ruimtelijk gevoel.

Als je doorloopt, kom je in de grote L-vormige eetkamer van 100 m2 die je vrolijk zal stemmen. De volledige achterzijde van de vakantiewoning bestaat uit gigantische raampartijen waardoor alle leefruimtes baden in een zee van licht.
Het uitzicht vanuit de leefruimtes is adembenemend! Je hebt hier een vergezicht over de glooiende heuvels met fruitbomen, zover als je blik reikt.

Tevens biedt Iets Moois XXS een goed doordachte open keuken met een kookeiland voorzien van drie inductiekookplaten. Bovendien is deze luxe groepsaccommodatie voorzien van een open haard en comfortabele zitjes. Buiten kun je genieten van een stookplaats om kampvuur te maken én van een grote authentieke ‘Argentijnse’ barbecue. Ook de kinderen kunnen zich heerlijk vermaken, want er staan allerlei speeltoestellen waaronder een betonnen pingpong tafel, een zandbak, wippen, een klimrek en een glijbaan voor de allerkleinsten.

Iets Moois is een luxe vakantiehuis met op elke slaapkamer 1-persoons boxspringbedden in leuke frisse kleuren.  Er is dus veel privacy en ruimte, ook als je Iets Moois huurt met een zakelijk gezelschap.

Op de eerste verdieping bevinden zich vijf 2-persoonsslaapkamers en één 3-persoonsslaapkamer. Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer.

De indeling van Iets Moois kun je hier bekijken: Plattegrond Iets Moois

Genieten van de tuin van Iets Moois

Iets Moois is als vakantiewoning ook ideaal omdat er enorm veel buitenruimte is. Een groot terras, een authentieke ‘Argentijnse’barbecue, een vuurstookplaats, een compleet speeltuintje en een paar hectare glooiend weiland om te wandelen, zonnen of te spelen.

Vanuit de keuken en het souterrain heb je direct toegang tot deze enorme tuin en het terras. Kinderen kunnen hier heerlijk spelen en veilig op avontuur gaan.

 

Klanten vonden ons via: vergaderen en overnachten, vergaderen Limburg, bijzondere vakantiehuizen, grote vakantiewoningen Nederland, luxe villa huren Nederland, luxe vakantiehuizen Limburg, luxe vakantiebestemmingen, bijzondere vakantiewoningen Nederland, vakantiehuis grote groepen

Vakantiehuis Iets Moois XXS

Meer weten over La Colline: