La Colline (14 p.)

In elk seizoen genieten in vakantiehuis La Colline

La Colline (14 p.) maakt deel uit van een oorspronkelijke boerenhoeve met ca. 9 ha grond. Deze hoeve droeg destijds de naam ‘Gut Linde’, een vernoeming naar de reusachtige eeuwenoude lindeboom op het domein rondom La Colline.

Nu is La Colline een verrassende vakantiewoning, maar enkele jaren terug stonden de koeien hier nog warm tegen elkaar in twee enorme stallen. Deze stallen zijn inmiddels omgetoverd tot de ruime, luxe design vakantiewoning La Colline. En bovendien eco-vriendelijk dankzij het aardwarmtesysteem(vloerverwarming), dat ‘s zomers dienst doet als koeling.

Het hart van La Colline wordt gevormd door de grote lichte leefruimte met een grandioos uitzicht dat gasten altijd weer verbaast en verrast. In elk seizoen kun je hiervan genieten: binnen achter het glas of buiten op het terras. In La Colline beschik je over 5 slaapkamers en 4 badkamers.

Welkom in La Colline

Je komt La Colline binnen via de grote open hal en als je naar boven kijkt zie je de balken van de prachtig gerestaureerde graanzolder. Vanuit deze hal loop je in de enorme leefruimte met een glazen wand van 13 meter, die in alle seizoenen een fascinerend uitzicht biedt over de heuvels. Aan de linkerzijde van de leefruimte tref je het sfeervolle zitgedeelte met vele schilderijen en een gerestaureerde Schotse houtkachel.  Aan de andere kant vind je de moderne keuken met een enorme ovale tafel die uitnodigt tot lekker lang tafelen.

Vanuit de leefruimte kun je gemakkelijk de twee slaapkamers bereiken die zich op de begane vloer bevinden. In de master bedroom staat een eigentijds 2-persoonsbed en aansluitend is er een enorme badkamer met een vrijstaand designbad en een ruime inloopdouche.

De tweede 2-persoonsslaapkamer op de begane grond bevindt zich aan de voorzijde van de luxe groepsaccommodatie. Ook deze slaapkamer beschikt over een badkamer met een douche en toilet.

Op de eerste verdieping bevinden zich de overige drie slaapkamers: twee 2-persoonsslaapkamers en één 4-persoonsslaapkamer onder de mooie houten dakstoel van de voormalige graanzolder. Behalve de master bedroom met het comfortabele design 2-persoonsbed,  is elke slaapkamer in La Colline uitgerust met kwalitatieve boxspring bedden. De twee 2-persoonsslaapkamers delen een badkamer met douche op de vide, de 4-persoonsslaapkamer beschikt over een eigen badkamer met douche en toilet. Op de vide  bevindt zich ook nog een apart toilet.

De indeling van La Colline kun je hier bekijken: Plattegrond La Colline

Genieten van de tuin van La Colline

La Colline heeft openslaande deuren in de glaswand, zodat je direct naar het privéterras en de eigen tuin aan de achterkant kunt gaan. Er staat een grote eettafel voor 14 personen en een buitenkachel.

Daarnaast grenst er een heerlijke tuin met glooiende weide (5 hectare) aan La Colline, waar je kunt genieten van het prachtige uitzicht en natuurlijk de enorme groene ruimte. Kinderen kunnen hier heerlijk spelen en veilig op avontuur gaan.

La Colline, Le Coloré en Iets Moois samen huren

La Colline is een vakantiehuis tot maximaal 14 personen, maar je kunt La Colline ook samen huren met Iets Moois. Iets Moois is een groter vakantiehuis dat gelegen is naast La Colline. Iets Moois biedt ruimte aan 39 personen. Zo’n combinatieboeking is ideaal voor een generatievakantie of grotere zakelijke gezelschappen. Je hebt dan de beschikking over 19 slaapkamers, 17 badkamers, 2 keukens en 2 grote leefruimten.

La Colline en Le Coloré zijn ook samen te huur. Le Coloré is ons kleinste huis en geschikt voor 2 personen. La CollineXL beschikt over 6 slaapkamers, 5 badkamers, 2 keukens, 2 grote leefruimten en een grote yogaruimte.

Daarnaast hebben we ook de combinatie van Iets Moois, La Colline en Le Coloré. We hebben dan ruimte voor maar liefst 57 personen en praten dan over Iets MooisXXL. Bel voor meer informatie: 06 555 81 555.

Alle huizen genieten altijd veel privacy.

Klanten vonden ons via: vergaderen en overnachten, vergaderen Limburg, bijzondere vakantiehuizen, grote vakantiewoningen Nederland, luxe villa huren Nederland, luxe vakantiehuizen Limburg, luxe vakantiebestemmingen, bijzondere vakantiewoningen Nederland, vakantiehuis grote groepen

Vakantiehuis La Colline (14 p.)

Meer weten over La Colline: