Luxe vakantie bestemmingen


Luxe vakantie bestemming in Nederland

Als je op zoek bent naar luxe vakantiebestemmingen in Nederland dan zit je hier helemaal goed. Gelegen nabij het drielandenpunt beleef je een onvergetelijke luxe vakantie in Nederland in de vakantiehuizen Iets Moois en/of La Colline.

Je kunt bij ons meerdere kanten uit. In La Colline, een uniek design vakantiehuis waarvoor enorme stallen werden getransformeerd, kun je terecht tot en met 14 personen. Ben je met meer mensen, dan kun je verblijven in het eigentijdse grote 39-persoons vakantiehuis Iets Moois dat een ruimtelijke ervaring biedt met zijn vele ramen naar alle kanten.

Ook kun je onze vakantiehuizen samen huren, waardoor deze luxe vakantie bestemming maar liefst 19 slaapkamers, 17 badkamers, twee grote leefruimten en twee keukens biedt. Beide vakantiehuizen zijn eco-vriendelijk en hebben het heerlijke comfort van aangename aardwarmte (vloerverwarming), die ’s zomers dienst doet als ecologische koeling.

Onze twee originele design vakantiewoningen bieden een luxe vakantiebestemming op een unieke plek in het drielandengebied. Je bent zo in Aken, maar Maastricht en Luik zijn ook dichtbij. Iedere stad kent zijn eigen cultuur en mogelijkheden waardoor je je optimaal kunt vermaken. Daarnaast kennen beide grote vakantiehuizen een enorme buitenruimte die bij de vakantiehuizen hoort, waardoor je ook rondom de vakantiehuizen een unieke en luxe vakantie in Nederland beleeft.

Een ervaring als nooit tevoren

Wij proberen deze luxe vakantie bestemming je zoveel mogelijk naar de zin te maken en dat kan alleen als je je erg prettig en zorgeloos voelt in het grote vakantiehuis. Daarom bevatten onze vakantiehuizen alles wat we maar kunnen bedenken dat je nodig zou kunnen hebben. Daarnaast kennen de vakantiehuizen ook voldoende privacy. Zo is Iets Moois een 14 kamers vakantiehuis met maar liefst 13 badkamers. La Colline heeft 5 slaapkamers en telt 4 badkamers. De privacy is dus gewaarborgd, ook als je met een zakelijk gezelschap komt.

Trek er eventjes op uit met een luxe weekendje weg. Even weg van het dagelijkse, ontspannen en in alle rust genieten van een paradijselijke omgeving en de nabij stadsculturen. De prachtige omgeving nodigt uit tot wandelen en fietsen, maar beide grote vakantiehuizen hebben ook een fijn eigen terras waar je heerlijk ‘thuis’ kunt genieten. Het uitzicht is weergaloos en zal je in alle seizoenen inspireren

 

 

Klanten vonden ons via: vergaderen en overnachten, vergaderen Limburg, bijzondere vakantiehuizen, grote vakantiewoningen Nederland, luxe villa huren Nederland, luxe vakantiehuizen Limburg, bijzondere vakantiewoningen Nederland, vakantiehuis grote groepen