Luxe vakantiehuizen Limburg


Limburg is een heerlijke plek om tot rust te komen. Je kunt er lekker wandelen, leuke fietsroutes maken, of juist lekker de stadjes in. Een leuke plek om er even lekker op uit te gaan. Met onze luxe vakantiehuizen in Limburg kun je daar van genieten. Je eigen vakantie inrichten zoals jij wenst. Onze luxe vakantiehuizen in Limburg zijn ook geschikt voor grote groepen. We bieden twee vakantiehuizen, La Colline dat ruimte heeft voor 14 personen en Iets Moois dat ruimte biedt voor 39 personen. Ook is het mogelijk om de twee huizen samen te huren. Je kunt hier dus zowel met een grote groep als een kleinere groep genieten van een welverdiende vakantie.

Luxe villa huren Nederland

Geniet hier van de rust, ruimte en schoonheid. Onze luxe villa huren in Nederland is een ideaal uitgangspunt voor een kennismaking met de fascinerende drielandenregio: paradijselijke (wandel)natuur én drie geliefde steden in de directe nabijheid. Voor wie het buitenland-gevoel wil hebben, maar niet ver weg wil gaan, is onze luxe villa huren in Nederland een echte aanrader. De villa’s liggen vlakbij het drielandenpunt in drielanden streek waar drie talen, Nederlands, Frans en Duits, naast elkaar worden gesproken.Hierdoor krijgt de plek een echte internationale allure.

Boeken en prijzen

Wil je er juist lekker op uit, bijkomen of misschien wel allebei? De luxe vakantiehuizen in Limburg staan voor je klaar om van een heerlijke vakantie te genieten. Boek direct jouw vakantie! Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, wij informeren je graag!

 

 

Klanten vonden ons via: vergaderen en overnachten, vergaderen Limburg, bijzondere vakantiehuizen, grote vakantiewoningen Nederland, luxe villa huren Nederland, luxe vakantiebestemmingen, bijzondere vakantiewoningen Nederland, vakantiehuis grote groepen