Luxe villa huren Nederland


Wanneer je op zoek bent naar een verblijf voor een luxe vakantie, dan zijn onze luxe villa’s uitermate geschikt. We bieden twee luxe villa’s die samen of apart te huren zijn. La Colline biedt plaats aan 14 personen en Iets Moois aan 39 personen. Kleurrijk en eigentijds ingericht, comfortabel en bovenal licht en ruimtelijk, ideaal als je een luxe villa wilt huren in Nederland.
De villa’s beschikken vele slaapkamers met luxe boxpring bedden. Tevens zijn er uitgebreide badkamers en moderne, goed ingerichte keukens, waar gezellig samen gekookt kan worden. Mocht je liever uit eten gaan, in de regio zijn vele leuke restaurantjes en in een leuke stad als Aken ben je in 10 minuten.
De villa’s zijn eigentijds en kleurrijk ingericht en hebben een heerlijke tuin met terras en weide, waar genoten kan worden van het schitterende uitzicht op de heuvels (achterzijde) en bossen (voorzijde). Kinderen kunnen hier ook heerlijk spelen en veilig op avontuur gaan op eigen land.

Luxe villa huren in Nederland in Zuid-Limburg

Een luxe villa huren in Nederland bij Luxe vakantiehuizen Limburg is dan ook een uitstekende optie. Tijdens je vakantie zal het namelijk aan niets ontbreken. Pure luxe, ontspanning en rust, maar ook genoeg te beleven. Het lijkt alsof je heel ver weg bent, maar eigenlijk ben je heel dichtbij. Voor wie het buitenland-gevoel wil hebben, maar niet ver weg wil gaan, is onze luxe villa huren in Nederland een echte aanrader.

Informatie luxe villa huren Nederland

Wil je er juist lekker op uit, bijkomen of misschien wel allebei? Dan is een luxe villa huren in Nederland een goed idee. De luxe villa’s staan voor je klaar om van een heerlijke vakantie te genieten. Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, wij informeren je graag!

 

 

 

 

 
Klanten vonden ons via: vergaderen en overnachten, vergaderen Limburg, bijzondere vakantiehuizen, grote vakantiewoningen Nederland, luxe vakantiehuizen Limburg, luxe vakantiebestemmingen, bijzondere vakantiewoningen Nederland, vakantiehuis grote groepen

Vakantiehuis Iets Moois (39 p.)

Meer weten over Iets Moois: