Omgeving

Vakantie in heerlijk heuvelland: tussen het sprookjesachtige Vijlenerbos en de romantische Geul

Onze bijzondere vakantiehuizen La Colline en Iets Moois vind je vlak over de grens bij Vaals in één van de mooiste gebieden in het zuiden van Nederland.

Beide grote vakantiehuizen liggen in het geliefde drielandengebied, waar de grenzen van Nederland, België en Duitsland samen komen. Hier wordt Nederlands, Frans en Duits door elkaar gesproken wat de Drielandenstreek een unieke internationale allure geeft.

La Colline en Iets Moois liggen in een paradijselijk heuvelland: tussen het eeuwenoude Vijlenerbos en de romantische Geul. Hier kun je heerlijk wandelen in Limburg en genieten van romantische vergezichten, rivierdalen en beekjes, boerderijen en oude holle wegen. Vanuit de grote vakantiehuizen Iets Moois en La Colline kun je zelfs direct (bewegwijzerd) wandelen, fietsen of mountainbiken.

Of wil je liever cultuur snuiven in een historische stad? Door de internationale ligging van de bijzondere vakantiehuizen kun je echt alle kanten op: Aken is slechts 10 minuten, Maastricht 45 minuten en in Luik ben je met 40 minuten. Een autoritje is dan ook een toeristisch pleziertje, want het mooie Drielandengebied is niet voor niets een van de oudste toeristische streken.

Van wandelen tot culinair genieten

Onze grote vakantiehuizen vormen een ideaal vertrekpunt voor wandelen in Limburg. In de bijzondere vakantiewoningen liggen wandelkaartjes, maar we kunnen je ook helpen aan een wandelgids die de omgeving kent tot in detail en ook van alles weet over de geschiedenis van het landschap. Ook zijn er allerlei routes die leiden langs gezellige kroegjes en restaurantjes waar je gastvrij wordt onthaald met koffie en vlaai, streekgerechten of een lekker streekbiertje.

Culinair genieten kan hier volop, ook van streekproducten en lokale wijnen. De drielandenstreek staat niet voor niets bekend als Gastro-Euregio en kent vele leuke en goede restaurants, ook in de directe omgeving van Iets Moois en La Colline. Of wil je liever ‘thuis’ blijven? Informeer dan naar onze culinaire arrangementen.

 
 
 
Klanten vonden ons via: vergaderen en overnachten, vergaderen Limburg, bijzondere vakantiehuizen, grote vakantiewoningen Nederland, luxe villa huren Nederland, luxe vakantiehuizen Limburg, luxe vakantiebestemmingen, bijzondere vakantiewoningen Nederland, vakantiehuis grote groepen

La Colline & Iets Moois

Meer weten over La Colline:

Meer weten over Iets Moois: