Vakantiehuis grote groepen


Iets Moois en La Colline zijn beiden een vakantiehuis voor grote groepen: je kunt in Iets Moois terecht met 39 personen en in La Colline met 14 personen. Je kunt beide vakantiehuizen ook huren als één groot groepshuis zodat je kunt bschikken over 19 slaapkamers, 17 badkamers, twee keuken en twee grote leefruimten. Ideaal als je op zoek bent naar een vakantiehuis voor grote groepen dus.

De vakantiehuizen zijn heel uitnodigend voor kinderen en families, maar niet geschikt voor (jongeren)groepen die een doldriest feest willen vieren.

Tijdens de realisatie hebben we goed nagedacht over de inrichting waarmee onze locatie als vakantiehuis voor grote groepen een optimale beleving zou hebben. Dit heeft als resultaat dat beide vakantiewoningen voor grote groepen een innovatieve en originele uitstraling hebben, wat bijdraagt aan een bijzondere groepsvakantie.

Beide vakantiehuizen hebben oog voor design en detail, wat betekent dat La Colline en Iets Moois twee unieke vakantiehuizen zijn geworden. Eigentijds, comfortabel, kleurrijk, speels en mooi ruimtelijk.

Rondom La Colline en Iets Moois liggen tuinen en weiden waar je alle ruimte voor jezelf en elkaar hebt. Ook hebben beide grote vakantiehuizen heel veel ramen en glazen wanden zodat buiten ook binnen kan worden beleefd. Een heerlijke ‘thuisbasis’ voor een inspirerend verblijf in een betoverend mooie omgeving.

Vandaag nog een groepshuis huren

Als je op korte termijn of over enige tijd een vakantiewoning voor grote groepen wilt huren, dan zijn deze vakantiehuizen een aanrader. La Colline en Iets Moois zijn immers twee grote vakantiehuizen die je een ongekend vakantieverblijf kunnen geven. Je kunt zo samen genieten van een fascinerende drielandenpunt vakantie.

Het boeken gaat op een gemakkelijke wijze. Hiervoor kun je op onze speciale pagina terecht waar je ook de prijzen van de vakantiewoning voor grote groepen aantreft. Maar je kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen zodat wij je nog meer kunnen vertellen over de mogelijkheden van het groepshuis huren, evenals meer informatie over La Colline en Iets Moois.

 

 

Klanten vonden ons via: vergaderen en overnachten, vergaderen Limburg, bijzondere vakantiehuizen, grote vakantiewoningen Nederland, luxe villa huren Nederland, luxe vakantiehuizen Limburg, luxe vakantiebestemmingen, bijzondere vakantiewoningen Nederland