Vakantiehuisje Zuid Limburg


Op zoek naar een vakantiehuisje in Zuid Limburg? Wij hebben twee prachtige vakantiehuisjes te huur in het prachtige heuvellandschap. Vakantie vieren in een vakantiehuisje in Zuid Limburg is heel populair. En dat is niet zo gek! Zonder ver te hoeven rijden of vliegen waan je je toch echt in het buitenland. Op die manier ben je er echt even helemaal uit! Wil je meer informatie over het huren van ons vakantiehuisje in Zuid Limburg? Op onze website vind je alle informatie en vele foto’s. La Colline is een vakantiehuisje dat plaats biedt voor 14 personen en Iets Moois heeft ruimte voor 39 personen. Ook is het mogelijk om de vakantiewoningen samen te huren. Zo kun je ook met een groot gezelschap genieten van een heerlijke break in een vakantiehuisje in Zuid Limburg. Kijk gerust even rond op de website!

Combineer twee vakantiehuisjes Zuid Limburg voor grote groepen

De vakantiehuisjes La Colline en Iets Moois kunnen ook samen gehuurd worden als Iets Moois XL! Een groot vakantiehuisje Zuid Limburg waar je in totaal met 53 personen terecht kunt. Het is een prachtige locatie in de drielandenstreek. Het is hier zowel fijn om samen ‘thuis’ te blijven als er met elkaar op uit te trekken. De omgeving biedt veel mogelijkheden voor activiteiten voor jong en oud. Je kunt hier prachtig wandelen en fietsen in de natuur, maar ook cultuur snuiven en shoppen in Aken, Maastricht of Luik. Deze steden zijn allemaal binnen 45 autominuten te bereiken.

Ook voor zakelijke bijeenkomsten is Iets Moois XL geschikt, bijvoorbeeld voor een meerdaagse bijeenkomst. Veel bedrijven zoeken een locatie waar je kunt vergaderen en overnachten in een inspirerende omgeving. Op zoek naar inspiratie! Dit is bij ons zeker te vinden. Daarnaast bieden we ook op praktisch gebied vele voordelen. We bieden ruime parkeergelegenheid en zijn makkelijk bereikbaar. We werken met een huiscateraar die jullie zakelijke bijeenkomst ook culinair helemaal naar wens kan verzorgen. Wil je het programma opleuken met een activiteit? Ook daar denken wij graag over mee! Denk bijvoorbeeld aan kookworkshops, wijnproeverijen en yogalessen.

Vakantiehuisje Zuid Limburg: prijzen en boeken

Kom genieten in ons mooie vakantiehuisje Zuid-Limburg! Reserveer direct een van de twee vakantiehuisjes in Zuid Limburg: La Colline of Iets Moois. Of allebei natuurlijk! Overleg met ons wat de mogelijkheden zijn en of beide huizen tegelijk beschikbaar zijn. We helpen je graag, dus neem gerust contact op!

NDirect boeken
 
 
 
Klanten vonden ons via: vergaderen en overnachten, vergaderen Limburg, bijzondere vakantiehuizen, grote vakantiewoningen Nederland, luxe villa huren Nederland, luxe vakantiehuizen Limburg, luxe vakantiebestemmingen, bijzondere vakantiewoningen Nederland, vakantiewoning grote groepen, grote vakantiehuizen Nederland, luxe vakantie in Nederland, vakantiehuis huren Limburg, vakantiewoning Zuid Limburg