Vergaderen en overnachten

Beleef het weergaloze uitzicht op de rug van de heuvels van Zuid-Limburg tijdens het vergaderen en overnachten op onze mooie plek. Onze inspirerende huizen hebben namelijk zoveel grote ramen dat je echt overal naar het betoverende heuvelland kunt kijken…

In onze eigentijdse en kleurrijk ingerichte huizen kom je vanzelf los uit het dagelijkse en kun je met frisse energie vergaderen, of het nu een dagje brainstormen is of een meerdaagse meeting. Ze zijn ook heel geschikt als idyllische plek voor bijvoorbeeld een yogaweekend of -midweek, meditaties of retraite. Of voor kookworkshops, wijnproeverijen of andere culinaire activiteiten.

Door de paradijselijke ligging tussen het eeuwenoude Vijlenerbos en de lieflijke Geul, net over de grens in BelgiĆ«, kun je hier ook echt alle kanten op. Naar Aken, Maastricht of Luik, of juist eropuit in het heerlijke groen van het Drielandengebied. Er zijn ook inspirerende mogelijkheden om aan teambuilding doen. Kortom, hier is het vergaderen en overnachten met allerlei extra’s.

Vergaderen en overnachten in Limburg

Vergaderen en overnachten kan bij ons op meerdere manieren. We bieden namelijk twee grote huizen: La Colline met plek voor 14 personen en Iets Moois met ruimte voor maar liefst 39 personen. Je kunt de vakantiehuizen apart, maar ook in combinatie boeken: je hebt dan twee grote leefruimtes, twee keukens, twintig slaapkamers en 17 badkamers ter beschikking tijdens het vergaderen en overnachten. De huizen zijn omringd door enorme tuinen, zodat je ook ‘thuis’ van het prachtige uitzicht kunt genieten.

Informatie vergaderen en overnachten

Onze prachtige plek is in alle seizoenen ideaal om te vergaderen en te overnachten. Je vindt ons in het fascinerende Drielandengebied van Zuid-Limburg, een geliefd stukje ‘buitenland’ dat eigenlijk heel dichtbij is. De locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto en er is een ruime parkeergelegenheid.
Heb je vragen of wil je graag meer informatie over het vergaderen en overnachten bij ons? Neem dan even contact op, wij helpen je graag!

Mogelijkheden bespreken
 
 
 
Klanten vonden ons via: vergaderen Limburg, bijzondere vakantiehuizen, grote vakantiewoningen Nederland, luxe villa huren Nederland, luxe vakantiehuizen Limburg, luxe vakantiebestemmingen, bijzondere vakantiewoningen Nederland, vakantiehuis grote groepen