Zakelijk

Originele plek voor ontspannen vergaderen en meer

Ben je op zoek naar een locatie om te vergaderen in Limburg? Neem dan eens een kijkje in onze inspirerende huizen: lichte kleurrijke vergaderplekken in een paradijselijke omgeving. Je kunt ze apart of samen huren.

Onze originele locatie bevindt zich middenin een betoverend landschap: de ultieme plek om te vergaderen in Limburg. De twee grote huizen hebben veel grote ramen waardoor je overal naar het fascinerende heuvelland kunt kijken.

Onze vergaderlocatie in Limburg is dan ook een geliefde plek voor ontspannen vergaderingen, teambuildings, coachings en trainingen, maar ook voor een yogaweekeinde of -midweek, meditaties of retraites. Of voor kookworkshops, wijnproeverijen of andere culinaire activiteiten.

Vergaderen in licht, sfeer en kleur

Onze ruime designhuizen vol licht, sfeer en kleur bieden allerlei mogelijkheden: van zakelijke ontmoetingen tot workshops voor innerlijke groei. Ze staan in het paradijselijk heuvelland, omringd door enorme tuinen, en nodigen uit tot sportieve activiteiten in de natuur of een cultureel uitstapje naar Maastricht, Aken of Luik. Kortom, hier is het vergaderen in Limburg met allerlei extra’s.

Tijdens het vergaderen in Limburg kun je bij ons ook overnachten. We bieden twee grote huizen: La Colline met plek voor 14 personen en Iets Moois met ruimte voor maar liefst 39 personen. Je kunt de huizen apart, maar ook in combinatie boeken: je hebt dan twee grote leefruimtes, twee keukens, twintig slaapkamers en 17 badkamers ter beschikking tijdens het vergaderen in Limburg. En de gigantische buitenruimte biedt mogelijkheden voor heisessies, kampvuur gesprekken en teambuilding activiteiten.

De indelingen van de huizen kun je hier bekijken: Plattegrond Iets Moois & Plattegrond la Colline

Bel of mail ons gerust voor informatie

Onze fascinerende locatie leent zich voor heerlijke ontspannen momenten met elkaar, maar ook voor functionele en effectieve ontmoetingen, waar de beste ideeën uit voortvloeien. Kortom, een prachtige plek om samen te komen en nieuwe ideeën te laten stromen.

Kijk voor prijzen en onze arrangementen op: bijzondere-vergaderlocaties

Heb je vragen of wil je meer informatie? In overleg is heel veel mogelijk. Neem gerust contact met ons op, wij informeren je graag over de mogelijkheden.

 

 

 

Klanten vonden ons via: vergaderen en overnachten, bijzondere vakantiehuizen, grote vakantiewoningen Nederland, luxe villa huren Nederland, luxe vakantiehuizen Limburg, luxe vakantiebestemmingen, bijzondere vakantiewoningen Nederland, vakantiehuis grote groepen

Kom genieten van vergaderen

Meer weten over La Colline:

Meer weten over Iets Moois: